O nama

Kompanija K-Building Managers d.o.o. bavi se uslugama profesionalnog upravljanja stambenim i poslovnim zgradama, kao i širokim spektrom konsultantskih usluga koje se odnose na poslove upravljanja, održavanja i prometa nepokretnosti.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u korporativnom svetu Ivana i Tamara odlučile su da svoja znanja i veštine udruže i pretvore u uspešnu poslovnu saradnju koja će vam pružiti profesionalnu uslugu najvišeg kvaliteta.

Osnovu našeg poslovanja predstavlja razumevanje potreba nasih klijenata i besprekorna usluga kao i komunikacija po pitanju svih važnih aspekata upravljanja određenim nepokretnostima.

Našu reputaciju gradimo kontinuirano i posvećujemo potpunu i profesionalnu pažnju svakom našem klijentu.

Naši klijenti znaju da ih razumemo, slušamo njihove potrebe i odgovaramo na sve redovne i vanredne zahteve poslova upravljanja kroz vrhunski kvalitet pružanja usluga prilagođenih specifičnim potrebama svake nepokretnosti.

Stanovanje je naš posao već 12 godina, i vašu zgradu ćemo učiniti lepšom, funkcionalnijom i energetski efikasnijom, a stanovima podići cenu. Dozvolite da se o vama brinu profesionalci – K BuildingManagers!

 

Licenca za Profesionalnog upravnika broj 528
Licenca za Profesionalnog upravnika br.369

 

UPRAVLJANJE PREMA CILJEVIMA

K-Building Managers koristi stratregiju upravljanja prema ciljevima. Naši najvažniji ciljevi su:

Znanje

U znanju je naša snaga! Verujemo da je znanje preduslov uspeha za svaki posao. Iz ovog razloga mi biramo da nikada ne prestanemo da učimo. Konstantno ulažemo u naša znanja, a važnost ove investicije pokazuje nam zadovoljstvo naših klijenata nakon svakog obavljenog posla.

 

Posvećenost

Kada verujete u ono što radite, kada ste autentični i potpuno posvećeni vašem poslu, a mi to jesmo, uspeh je zagarantovan.

 

Sigurnost i bezbednost

Želimo da kada izaberete nas, birate upravo sigurnost i bezbednost. Birate mogućnost da se o vama važnim stvarima staraju profesionalci. Birate da imate pouzdane partnere kako biste mogli da se posvetite drugim, vama važnim stvarima.

 

Svi zajedno za uređenije društva i društvene zajednice!

Mi verujemo da je podizanje svesti o uređenijem društvu i društvenoj zajednici i svesti o odgovornosti pojedinca za kreiranje boljeg društva od presudne važnosti kako za nas tako i da bi generacijama koje dolaze iza nas ostavili bolje mesto za život i rad. Zato je važno da svaka stambena zajednica bude odgovorna prema društvenoj zajednici.